Отопление и системи за подово отопление

Мега Инженеринг е специализирана в изграждането на системи за отопление от всякакъв тип. Опитът ни в дейността позволява да изграждаме системи за отопление както за битови нужди (в жилищни сгради и къщи), така и в административни и бизнес сгради, училища, болници, детски градини и др.

В частта системи за отопление влизат подово отопление, котли на твърдо гориво, панелни и алуминиеви радиатори, чилър системи и термопомпени системи.

Системите за подово отопление са един от най-добрите и практични варианти за постигане на максимален топлинен комфорт у дома. Техническите им характеристики ги правят едни от най-икономичните варианти за равномерно затопляне.

Ние сме изградили и подменили множество инсталации  – системи за парно на училища, детски градини и държавни учреждения. Този тип реализирани проекти са както в гр. София, така и в останалата част от страната. Подменени са щранг инсталациите, котелно – помпени групи, колектори и арматури, както и при някои обекти – газови или котли на друг тип гориво (Пелетни и на твърдо гориво). Доставяме и монтираме нови алуминиеви глидерови  и панелни радиатори.

При изпълнението на този тип системи не можем и не правил компромис с качеството на материалите, придружени с необходимата документация, осигуряваща тяхното качество. Продуктите, които предлагаме са на доказани производители в областта на отоплението като: Oventrop, Rehau, Icma, Eurotherm, Aquatherm, Willo, IMP Pump и Globus.