Касетъчни климатици

19 Септември 2018
By : Mega engineering
Категория : Касетъчни климатици

Приложение на касетъчните климатици:

Касетъчните климатици намират перфектно приложение за климатизация на офиси, ресторанти, заседателни зали, административни сгради, хотели, банки, жилищни сгради и др.

Какво представляват те?

Представляват сплит система от едно външно и едно вътрешно тяло, което обикновенно се монтира (вгражда) в окачения таван и така не заема никакво място в помещението. Имат бърз монтаж и е лесно за поддръжка.

Стилния дизайн на касетъчните климатици се вписват във всеки интериор и равномерно разпределят въздушния поток, осигурявайки изключителен комфорт и уютна атмосфера. Изходящият въздух се разпределя равномерно на 360° от четирите страни на вътрешното тяло и така се достига по-бързо до желаната температура във всяко кътче на стаята.

Когато касетъчните климатици са свързани с вентилационна система, освен отопление и охлаждане осигуряват и свеж приток на въздух отвън и поддържат здравословна атмосфера за потребителите.

Този тип климатици са произведени по най-съвременна технология, с ниско въздействие върху околната среда, постигат висока енергийна ефективност и имат ниски нива на шум. Съчетават компакни размери на вътрешното тяло и модерна визия. Те са изключително функционални и лесни за експлоатация.