Хибридна термопомпа Daikin

20 Август 2018
By : Mega engineering
Категория : Daikin

Ако желаете да използвате съвременните модерни тенденции и в същото време да запазите природата чиста, то вашият избор е хибридната термопомпа на Daikin.

С нея успешно се комбинират  ефективно възобновяеми и традиционни енергийни източници за отопление, охлаждане и за гореща вода. Термопомпите извличат топлина от външния въздух дори при студено време, като използват електрически задвижван компресор и са изключително ефективни при отопление на апартамент или къща.

При отопление - хибридната термопомпа Daikin Altherma автоматично избира най-икономичния режим на работа, в зависимост от външната температура, зададените цени на енергията и вътрешното отоплително натоварване.

За допълнителен комфорт с термопомпата Daikin Altherma получаваме и гореща вода .

Тя е проектирана, така че да работи достатъчно добре, че да забравите за нейното присъствие. Интелигентното управление и изключително ниските нива на шум превръщат решенията на Daikin в най-добрия избор.

При охлаждане можем да се  възползваме  от  вече изградената система , която се интегрира безпроблемно със съществуващите тръбопроводи и окабеляване.

За да сте сигурни , че сте направили най-добрия избор, идеалната комбинация е хибридна термопомпа Daikin Altherma , защото  тя комбинира възобновяема термопомпена технология “въздух-вода” с кондензен газов котел, за ​​да се гарантира най-висока ефективност. Нейното интелигентно програмиране помага да спестите до 35% повече енергия, отколкото стандартен кондензен котел.  Технологията , която тя използва се получава чрез извличането на енергия от въздуха и може да постигне енергийна ефективност,  достигаща до клас A ++.

Проектирана с уникален двоен топлообменник, хибридната термопомпа Daikin Altherma използва кондензна технология за отопление и битова гореща вода от 10 до 15% по-ефективно от традиционните газови кондензни котли.

Друго предимство е лесният и достъпен монтаж. Термопомпите  Daikin Altherma са идеални при ремонти и подмяна на стари котли. Компактната им конструкция  изисква минимално място за монтаж и се включва безпроблемно към съществуващите радиатори и тръбопроводи, без да се налага да заменя цялата система.

Допълнително удобство и улеснение ни предоставя онлайн контролера, чрез  който можем да управляваме устройството от всяко място чрез приложение, през локалната  мрежа или интернет.

Хибридна термопомпа Daikin Altherma е цялостно решение за комбиниране на климатизация с гореща вода. Тя е Вашето интелигентно решение за отопление, охлаждане и битова гореща вода за целогодишен климатичен комфорт.