За нас

    Фирма Мега Инжинеринг разполага с екип, изграден от специалисти с дългогодишен опит и иновативно мислене и професионализъм в областта на климатичните и вентилационни инсталации отоплението и газ изграждането, изграден от многобройните реализирани проекти. Дългогодишният ни опит в дейността позволява да изграждаме всякакъв тип системи за отопление, климатизация и вентилация, както за битови нужди – жилищни сгради и къщи, така и административни сгради и ведомства, бизнес сгради с офис помещения, сгради за обществени нужди – детски градини, училища и болници. Ние даваме оптимални индивидуални решения за всеки обект сам по себе си и се стремим да постигнем и предоставим на клиентите ни оптимални ефективни и интелигентно решения за нуждите им. Фирмата е представител на световният производител за климатична техника – Daikin.
    Мега Инжинеринг е сертифицирана за изграждане на вътрешни газови инсталации и външни връзки от точка за присъединяване на газовото дружество до точка на присъединяване на газов уред по проект, предоставен от клиенти или изготвен от нас. Изграждането на газови сградни инсталации е строго профилирана дейност СМР – част от строителния процес, при който е необходимо на първо място да бъде изготвен и узаконен технически проект, по който фирмата, изпълнител на дейността и нейните технически лица и инженери ще извършат изграждането на инсталацията. На второ място инсталацията сама по себе си е надзорна и има точни изисквания, които нямат плаващ параметър на изменяне и последователността от действия трябва да се спазва точно по зададената проектна документация, за да бъде узаконена инсталацията от надзорна фирма и да се избегнат неприятните последствия при създала се бъдеща авария. Предлагаме и цялостно проектиране и изграждане и на системи за подово отопление, пълен контрол и автоматика от водещите производители в бранша – Oventrop, Rehau, Damffos .
    Фирмата е и специализирани в изпълнението на вентилационни системи с широко приложение - жилищни и административни вентилации, както и вентилациони системи за заведения съобразени с всички изисквания на РИОСВ, нормативни и законови норми и актове. Нашият опит и кадрови ресурс ни позволява до момента да реализираме множество проекти за изграждане на вентилационни системи на жилищни сгради, комплекси от жилищни сгради, офис сгради, държавни ведомства и учреждения, както и много самостоятелни обекти, заведения, на които по нормативна уредба е задължително изграждането на вентилационна система. Изграждането на вентилационни системи е процес,в който участват паралелно екип от специалисти и технически лица, както от страна на изпълнителят, така и от страна на инвеститора.
    Екипът ни от инженери коментира всеки подаден проект от инвеститора и се стараем да дадем на нашите клиенти всички възможни опции за изграждането на системата, за да могат те да вземат най-правилното решение. Ние винаги се стремим да предлагаме най-добро качество и оптимални решения на най-добри цени!